Ik heb bedenkingen bij al die bedenkingen - Geert Hoste

Partijvoorzitster Rutten heeft ernstige bedenkingen over de brunch van Geert Versnick. Daarbij gaat ze niet zover als mensen die zeer ernstige bedenkingen hebben, maar toch een stapje verder dan mensen die gewone bedenkingen hebben. En dat zijn er nogal een pak.
opinie
Opinie

Geert Hoste is stand-up comedian. In zijn conferences en opiniebijdrages toont hij zijn bijzondere interesse voor politiek en de kleine kantjes van mens en maatschappij.

Partijvoorzitter Beke heeft gewone bedenkingen over het ontslag van Nigel Farage. Thibault Courtois heeft bedenkingen over tactiek. Jan Mulder heeft bedenkingen over Thibault Courtois. Professor Rik Torfs heeft bedenkingen over de artsenquota. Abrini heeft bedenkingen bij Abdeslam.

Sagan en Cavendish hebben bedenkingen bij het gedrag van klassementsrijders. Professor Van Den Wijngaert heeft bedenkingen over de afwezigheid van prinses Astrid op het nationaal defilé. De fietsersbond heeft bedenkingen bij de fietspaden.

Burgemeester Termont heeft bedenkingen over zijn vriendschap met Optima-baas Picqueur. De inwoners van Brasschaat hebben bedenkingen over het drankgebruik van de schepenen. De tv-recensenten hebben bedenkingen bij "Mijn lief is vrijgezel". De vrouw van Van Gaal heeft bedenkingen over zijn mogelijke trainerschap van de Rode Duivels.

Kuisploegen hebben bedenkingen bij het achtergelaten afval op de wei van Werchter. Patrick Lefevre heeft bedenkingen bij zijn superploeg. Michel Wuyts en José De Cauwer hebben bedenkingen over de prijs voor de strijdlust. Olympische zeilers hebben bedenkingen bij de toestand van het water in Rio.

Raymond van het Groenewoud heeft bedenkingen bij zijn oude versie van Vlaanderen Boven. De cultuursector heeft bedenkingen bij de minister van Cultuur. Een actiegroep heeft bedenkingen bij racistische attracties in de Efteling.

De Vlaamse antidopingorganisatie Nado heeft bedenkingen over de dopingbestrijding in Vlaanderen. De Nationale Bank heeft bedenkingen over veiligheid van computers bij de grootbanken. De kijkers hebben bedenkingen over waarom "Panenka!" nog doorloopt en niet "Vive le vélo" is gestart.

Iedereen heeft bedenkingen bij de trainer van de Rode Duivels Marc Wilmots.

Ik heb bedenkingen bij al die bedenkingen.

VRT NWS wil op vrtnws.be een bijdrage leveren aan het maatschappelijk debat over actuele thema’s. Omdat we het belangrijk vinden om verschillende stemmen en meningen te horen publiceren we regelmatig opinieteksten. Elke auteur schrijft in eigen naam of in die van zijn vereniging. Zij zijn verantwoordelijk voor de inhoud van de tekst. Wilt u graag zelf een opiniestuk publiceren, contacteer dan VRT NWS via moderator@vrt.be.

Meest gelezen