Yolanthe Cabau speelt vriendin van Mark Wahlberg

ma 09/04/2012 - 16:13 De Spaans-Nederlandse actrice en presentatrice Yolanthe Cabau van Kasbergen maakt haar debuut in Hollywood in de film "Pain and gain" van Michael Bay. Ze zal Barbara, de vriendin van Mark Wahlberg, spelen. Dat schrijft de entertainmentsite Variety. Hoe groot haar rol precies bedraagt, is niet bekend.

"Pain and gain" gaat over bodybuilders die in de problemen komen door een afpersingszaak in Florida. Een van de bodybuilders is acteur Mark Wahlberg (foto onder). Regisseur Michael Bay is dan weer bekend van "Armageddon" en "Transformers".

AP

Voor de 27-jarige Cabau is het haar debuut in Hollywood. "Een droom die uitkomt", tweet ze. Eerder speelde Cabau in tal van Nederlandse series zoals "Onderweg naar morgen", "Costa!" en "Flikken Maastricht". Ze presenteerde ook shows voor zender BNN en vertolkte de rol van de slechte Miss Volta in "Het geheim van Mega Mindy".

De Britse tabloid Dail Mail publiceerde onlangs nog foto's van Cabau op de set van "Pain and gain". De krant omschreef haar als een "relatief onbekende actrice".

Cabau is in ons land vooral bekend van haar relaties. Zo was ze 2,5 jaar samen met de Nederlandse charmezanger Jan Smit. Twee jaar geleden trouwde ze met Inter Milaan-speler Wesley Sneijder.