Rock Werchter springt op de foodtruckhype

De tijd dat festivalkost enkel uit frieten, mayonaise en een vettige hamburger bestond, ligt al een tijdje achter ons. Naast veggie- en glutenvrije lekkernijen, biedt Rock Werchter dit jaar ook in primeur de Würst van Jeroen Meus aan en wordt het terrein veroverd door de foodtrucks.

Het festival laat in een persbericht weten dat Werchter dit jaar niet enkel de muzikale kaart trekt, ook culinaire liefhebbers zullen ruim aan hun trekken komen. Het rockfestival springt volledig op de foodtruck-hype. Rond het kunstenproject van Arne Quinze North West Walls zullen verschillende dergelijke trucks opgesteld staan, gaande van pannenkoeken over pizza tot visspecialiteiten. Ook Würst, het nieuwe gourmet hotdog-concept van Jeroen Meus, krijgt er een plaatsje.

Ook op andere plaatsen op het festivalterrein is plaats voor een hapje en een drankje. "Er zijn gezonde salades, oesters, lekkere pasta's, oosterse schotels, premium burgers, knapperige belegde broodjes, de eerste mosselen, wraps, wok, gezonde smoothies en fruit", klinkt het. Dit jaar opent voor het eerst ook een steakrestaurant met bediening aan tafel. Dat restaurant zal er - net als Würst trouwens - blijven staan voor TW Classic.

Meest gelezen