Strijd om de Telegraaf Media Groep

 • Het blijft rommelen binnen de Telegraaf Media Groep Auteur: Pieterjan Huyghebaert

  Het blijft rommelen binnen de Telegraaf Media Groep Auteur: Pieterjan Huyghebaert

  do 13/04/2017 - 22:08 Pieterjan Huyghebaert
  Het blijft rommelen binnen de Telegraaf Media Groep (TMG). Nadat de financieel directeur en de directeur vorige maand het veld hadden geruimd, is nu ook het hoofd personeelszaken op non-actief gesteld. Dat meldt de NOS. De TMG is verwikkeld in een bitse overnamestrijd.
 • De Mol geeft strijd om Telegraaf niet op Auteur: Belga

  Belga

  De Mol geeft strijd om Telegraaf niet op Auteur: Belga

  wo 12/04/2017 - 10:04 Belga
  De Nederlandse mediamagnaat John de Mol geeft de strijd om Telegraaf Media Groep (TMG) niet op. Uiterlijk 17 april zal zijn bedrijf Talpa een biedingsbericht ter goedkeuring indienen bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM). De geboden prijs blijft 6,50 euro per aandeel.
 • Talpa koopt weer aandelen TMG Auteur: Belga

  Reporters

  Talpa koopt weer aandelen TMG Auteur: Belga

  ma 03/04/2017 - 23:14 Belga
  Talpa heeft zijn belang in Telegraaf Media Groep (TMG) opnieuw een stukje vergroot. Dat maakte het bedrijf van de Nederlandse televisiemagnaat John de Mol vandaag bekend. Het is voor het eerst in ruim een week dat De Mol weer aandelen TMG inslaat.
 • Mediahuis-voorzitter moet integratie Telegraaf in goede banen leiden Auteur: Belga

  Mediahuis-voorzitter moet integratie Telegraaf in goede banen leiden Auteur: Belga

  vr 31/03/2017 - 14:44 Belga
  De overname van de Telegraaf Media Groep (TMG) door Mediahuis is nog niet rond, maar de Belgische mediagroep heeft een bestuurder aangewezen die de beoogde samenvoeging met onder meer NRC Media in goede banen moet leiden. Voorzitter van de raad van bestuur Marc Vangeel wordt daarvoor verantwoordelijk.
 • TMG verkoopt huis-aan-huisbladen, los van overnamestrijd Auteur: Belga

  TMG verkoopt huis-aan-huisbladen, los van overnamestrijd Auteur: Belga

  do 23/03/2017 - 11:53 Belga
  De Nederlandse Telegraaf Media Groep (TMG) verkoopt bijna al zijn huis-aan-huisbladen aan BDUmedia. Door die reoganisatie verdwijnen 32 arbeidsplaatsen, meldt het mediabedrijf. Financiële details over de deal zijn er niet bekend.
 • Weg ligt open voor overname Telegraaf door Mediahuis Auteur: Ton Van Lierop

  Weg ligt open voor overname Telegraaf door Mediahuis Auteur: Ton Van Lierop

  di 21/03/2017 - 19:33 Ton Van Lierop
  De weg ligt open voor een overname van het Nederlandse mediaconcern De Telegraaf door de Vlaamse uitgever Mediahuis. De Ondernemingskamer van het Amsterdamse gerecht heeft de eis van tegenbieder en mediatycoon John de Mol om ook hem een serieus bod te laten doen, afgewezen. Met de overname van de Telegraaf Media Groep (TMG) zouden bijna alle Nederlandse kranten in Vlaamse handen komen. De Persgroep, uitgever van onder meer Het Laatste Nieuws en De Morgen, bezit nu al drie Nederlandse landelijke kranten en acht grote regionale dagbladen.
 • Talpa koopt aandelen TMG bij in overnamestrijd met Mediahuis Auteur: Belga

  Reporters

  Talpa koopt aandelen TMG bij in overnamestrijd met Mediahuis Auteur: Belga

  ma 20/03/2017 - 23:02 Belga
  Talpa heeft op de beurs opnieuw een plukje aandelen TMG gekocht. Dat meldt het bedrijf van de Nederlandse televisiemagnaat John de Mol. Het belang van Talpa in het moederbedrijf van onder meer dagblad De Telegraaf is daarmee een fractie groter geworden en staat nu op 26,65 procent.