Strijd om de Telegraaf Media Groep

 • TMG verkoopt huis-aan-huisbladen, los van overnamestrijd Auteur: Belga

  TMG verkoopt huis-aan-huisbladen, los van overnamestrijd Auteur: Belga

  do 23/03/2017 - 11:53 Belga
  De Nederlandse Telegraaf Media Groep (TMG) verkoopt bijna al zijn huis-aan-huisbladen aan BDUmedia. Door die reoganisatie verdwijnen 32 arbeidsplaatsen, meldt het mediabedrijf. Financiële details over de deal zijn er niet bekend.
 • Weg ligt open voor overname Telegraaf door Mediahuis Auteur: Ton Van Lierop

  Weg ligt open voor overname Telegraaf door Mediahuis Auteur: Ton Van Lierop

  di 21/03/2017 - 19:33 Ton Van Lierop
  De weg ligt open voor een overname van het Nederlandse mediaconcern De Telegraaf door de Vlaamse uitgever Mediahuis. De Ondernemingskamer van het Amsterdamse gerecht heeft de eis van tegenbieder en mediatycoon John de Mol om ook hem een serieus bod te laten doen, afgewezen. Met de overname van de Telegraaf Media Groep (TMG) zouden bijna alle Nederlandse kranten in Vlaamse handen komen. De Persgroep, uitgever van onder meer Het Laatste Nieuws en De Morgen, bezit nu al drie Nederlandse landelijke kranten en acht grote regionale dagbladen.
 • Talpa koopt aandelen TMG bij in overnamestrijd met Mediahuis Auteur: Belga

  Reporters

  Talpa koopt aandelen TMG bij in overnamestrijd met Mediahuis Auteur: Belga

  ma 20/03/2017 - 23:02 Belga
  Talpa heeft op de beurs opnieuw een plukje aandelen TMG gekocht. Dat meldt het bedrijf van de Nederlandse televisiemagnaat John de Mol. Het belang van Talpa in het moederbedrijf van onder meer dagblad De Telegraaf is daarmee een fractie groter geworden en staat nu op 26,65 procent.