Strijd om de Telegraaf Media Groep

 • De Telegraaf blij met duidelijkheid nu De Mol uit overnamerace stapt Auteur: Belga

  Belga

  De Telegraaf blij met duidelijkheid nu De Mol uit overnamerace stapt Auteur: Belga

  do 10/08/2017 - 16:38 Belga
  Het Nederlandse mediabedrijf Telegraaf Media Groep (TMG) is blij met de "rust en duidelijkheid" die zijn ontstaan nu Talpa niet langer zal proberen om de onderneming over te nemen. Dat heeft TMG laten weten.
 • De Telegraaf noemt tegenbod van Talpa "onrealistisch" Auteur: Belga

  Wikimedia Commons

  De Telegraaf noemt tegenbod van Talpa "onrealistisch" Auteur: Belga

  wo 14/06/2017 - 20:07 Belga
  Telegraaf Media Groep (TMG) noemt het tegenbod dat Talpa naar buiten bracht "ongevraagd en onrealistisch". Het bedrijf van mediamagnaat John de Mol bood 6,50 euro per aandeel, een halve euro meer dan wat Mediahuis en de huidige grootaandeelhouder van TMG, de familie van Puijenbroek, op tafel leggen.
 • Pensioenfonds Telegraaf verkoopt aandelen aan Mediahuis Auteur: Belga

  Belga

  Pensioenfonds Telegraaf verkoopt aandelen aan Mediahuis Auteur: Belga

  wo 14/06/2017 - 15:21 Belga
  Het pensioenfonds van De Telegraaf verkoopt zijn aandelen in moederbedrijf TMG aan de Vlaamse uitgever Mediahuis en de huidige grootaandeelhouder van het bedrijf, de familie Van Puijenbroek. Met een overname van het Nederlandse mediabedrijf door Mediahuis zijn de belangen van het personeel volgens de Stichting Telegraafpensioenfonds (Tpf) het beste gediend.
 • Talpa komt met formeel tegenbod op de Telegraaf Auteur: Belga

  Reporters

  Talpa komt met formeel tegenbod op de Telegraaf Auteur: Belga

  di 13/06/2017 - 20:51 Belga
  Het Nederlandse mediabedrijf Talpa heeft zoals verwacht formeel een tegenbod uitgebracht op de Telegraaf Media Groep (TMG). Het bedrijf van mediamagnaat John de Mol biedt 6,50 euro per aandeel. Dat is een halve euro meer dan wat de Vlaamse uitgever Mediahuis en de huidige grootaandeelhouder van TMG, de familie van Puijenbroek, bereid zijn op tafel te leggen.
 • Nederlandse mededingingsautoriteit: Mediahuis mag Telegraaf overnemen Auteur: Belga

  Nederlandse mededingingsautoriteit: Mediahuis mag Telegraaf overnemen Auteur: Belga

  ma 01/05/2017 - 19:01 Belga
  Het Belgische krantenbedrijf Mediahuis, de eigenaar van NRC Handelsblad, mag de Telegraaf Media Groep (TMG) overnemen. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) laten weten. De Nederlandse toezichthouder ziet geen bezwaren voor de concurrentie in het medialandschap.
 • Mediahuis lanceert bod op TMG, wil overname in juli afronden Auteur: Belga

  Mediahuis lanceert bod op TMG, wil overname in juli afronden Auteur: Belga

  do 20/04/2017 - 08:00 Belga
  Mediahuis en VP Exploitatie hebben hun bod op Telegraaf Media Groep (TMG) officieel gelanceerd. Uit het biedingsbericht blijkt dat ze de overname van het moederbedrijf van De Telegraaf in juli afgerond willen hebben.
 • Het blijft rommelen binnen de Telegraaf Media Groep Auteur: Pieterjan Huyghebaert

  Het blijft rommelen binnen de Telegraaf Media Groep Auteur: Pieterjan Huyghebaert

  do 13/04/2017 - 22:08 Pieterjan Huyghebaert
  Het blijft rommelen binnen de Telegraaf Media Groep (TMG). Nadat de financieel directeur en de directeur vorige maand het veld hadden geruimd, is nu ook het hoofd personeelszaken op non-actief gesteld. Dat meldt de NOS. De TMG is verwikkeld in een bitse overnamestrijd.
 • De Mol geeft strijd om Telegraaf niet op Auteur: Belga

  Belga

  De Mol geeft strijd om Telegraaf niet op Auteur: Belga

  wo 12/04/2017 - 10:04 Belga
  De Nederlandse mediamagnaat John de Mol geeft de strijd om Telegraaf Media Groep (TMG) niet op. Uiterlijk 17 april zal zijn bedrijf Talpa een biedingsbericht ter goedkeuring indienen bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM). De geboden prijs blijft 6,50 euro per aandeel.
 • Talpa koopt weer aandelen TMG Auteur: Belga

  Reporters

  Talpa koopt weer aandelen TMG Auteur: Belga

  ma 03/04/2017 - 23:14 Belga
  Talpa heeft zijn belang in Telegraaf Media Groep (TMG) opnieuw een stukje vergroot. Dat maakte het bedrijf van de Nederlandse televisiemagnaat John de Mol vandaag bekend. Het is voor het eerst in ruim een week dat De Mol weer aandelen TMG inslaat.
 • Mediahuis-voorzitter moet integratie Telegraaf in goede banen leiden Auteur: Belga

  Mediahuis-voorzitter moet integratie Telegraaf in goede banen leiden Auteur: Belga

  vr 31/03/2017 - 14:44 Belga
  De overname van de Telegraaf Media Groep (TMG) door Mediahuis is nog niet rond, maar de Belgische mediagroep heeft een bestuurder aangewezen die de beoogde samenvoeging met onder meer NRC Media in goede banen moet leiden. Voorzitter van de raad van bestuur Marc Vangeel wordt daarvoor verantwoordelijk.
 • TMG verkoopt huis-aan-huisbladen, los van overnamestrijd Auteur: Belga

  TMG verkoopt huis-aan-huisbladen, los van overnamestrijd Auteur: Belga

  do 23/03/2017 - 11:53 Belga
  De Nederlandse Telegraaf Media Groep (TMG) verkoopt bijna al zijn huis-aan-huisbladen aan BDUmedia. Door die reoganisatie verdwijnen 32 arbeidsplaatsen, meldt het mediabedrijf. Financiële details over de deal zijn er niet bekend.
 • Weg ligt open voor overname Telegraaf door Mediahuis Auteur: Ton Van Lierop

  Weg ligt open voor overname Telegraaf door Mediahuis Auteur: Ton Van Lierop

  di 21/03/2017 - 19:33 Ton Van Lierop
  De weg ligt open voor een overname van het Nederlandse mediaconcern De Telegraaf door de Vlaamse uitgever Mediahuis. De Ondernemingskamer van het Amsterdamse gerecht heeft de eis van tegenbieder en mediatycoon John de Mol om ook hem een serieus bod te laten doen, afgewezen. Met de overname van de Telegraaf Media Groep (TMG) zouden bijna alle Nederlandse kranten in Vlaamse handen komen. De Persgroep, uitgever van onder meer Het Laatste Nieuws en De Morgen, bezit nu al drie Nederlandse landelijke kranten en acht grote regionale dagbladen.
 • Talpa koopt aandelen TMG bij in overnamestrijd met Mediahuis Auteur: Belga

  Reporters

  Talpa koopt aandelen TMG bij in overnamestrijd met Mediahuis Auteur: Belga

  ma 20/03/2017 - 23:02 Belga
  Talpa heeft op de beurs opnieuw een plukje aandelen TMG gekocht. Dat meldt het bedrijf van de Nederlandse televisiemagnaat John de Mol. Het belang van Talpa in het moederbedrijf van onder meer dagblad De Telegraaf is daarmee een fractie groter geworden en staat nu op 26,65 procent.