Nr. 2 - Astrid & John Bryan zetten punt achter hun huwelijk Auteur: Ludwig De Wolf

wo 03/07/2013 - 19:23 Ludwig De Wolf Het evenementenbureau Basesix heeft in een persbericht gemeld dat Astrid Bryan en haar man John hebben beslist om een punt te zetten achter hun huwelijk. "Al is in hun leefwereld zeven jaar een eeuwigheid, beiden hadden het liever anders gezien", klinkt het.

Astrid Bryan brak door in de realitysoap "Hollywoodvrouwen" bij VTM. Daarna verhuisde ze naar Vijf, waar de Vlaamse brunette te zien is in "Astrid in Wonderland". Astrid Bryan, haar man John Bryan en haar broer Laurens Nuyens zetten de voorbije jaren hun deuren wagenwijd open voor tv-kijkend Vlaanderen.

Vandaag meldt het evenementenbureau Basesix dat het huwelijk van de Belgische en de Amerikaan voorbij is. "Laurens blijft voorlopig zakelijk de rechterhand van John. Het respect en de sympathie voor elkaar blijven."

"Op dit ogenblik lopen de opnames van het vijfde seizoen van "Astrid in Wonderland", dat uitsluitend zal draaien om Astrid en haar broer Laurens", meldt Vijf. De scheiding zal dus niet aan bod komen in de realitysoap.

"Astrid en John benadrukken dat er bij geen van beiden een andere persoon in het spel is", klinkt het nog.