Foie gras en wodka op het menu
Koning Albert en koningin Paola hebben de dag voor hun huwelijk een garden party in Laken gehouden. Er waren ruim 4.000 gasten uitgenodigd. 's Avonds volgde een diner met een beperkt aantal genodigden. Wat schafte de koninklijke pot ?
Het menu:
Consommé Madrilène
Blinis au caviar
Sauce crème fraîche
Poulet de Grain rôti
Salade Rothschild
Petits Pois à la française
Pommes Duchesse
Mousse de foie gras
Salade
Bombe glacée aux framboises
Vodka Stolichnaïa
Château Pontet-Canet 1947
Clos des Mouches 1923
Dom Périgord 1949
Château d’Yquem 1945
Consommé Madrilène
Blinis au caviar
Sauce crème fraîche
Poulet de Grain rôti
Salade Rothschild
Petits Pois à la française
Pommes Duchesse
Mousse de foie gras
Salade
Bombe glacée aux framboises
Vodka Stolichnaïa
Château Pontet-Canet 1947
Clos des Mouches 1923
Dom Périgord 1949
Château d’Yquem 1945
Paola sneed de taart aan en deelde uit
De dag van het huwelijk was er na de plechtigheden een diner in familiekring, in de grote rotonde van het Kasteel van Laken.
Het menu bestond uit "een koude maaltijd die met champagne werd opgediend in het zilveren vaatwerk met de wapens van de koninklijke familie".
De bruid bekommerde zich ook zelf om het dessert. Paola sneed de taart aan en gaf elke gast een stukje.
Het menu bestond uit "een koude maaltijd die met champagne werd opgediend in het zilveren vaatwerk met de wapens van de koninklijke familie".
De bruid bekommerde zich ook zelf om het dessert. Paola sneed de taart aan en gaf elke gast een stukje.