Ishtar adopteert Servische krokodil

do 15/05/2008 - 10:53 In Belgrado was het vandaag de dag van de kolossali krokodili. De pers werd vanmiddag door Ishtar opgewacht aan de ingang van de zoo van Belgrado. De enige krokodil daar is "geadopteerd" door de Belgische inzending voor het Songfestival en heet vanaf vandaag officieel Julissi, naar het nummer van de groep.
Zangeres Soetkin Baptist had een doos met een grote strik eromheen bij voor Julissi. "Omdat de kolossali krokodili een belangrijke rol speelt in ons liedje, leek het ons een leuk idee om de krokodil van de zoo van Belgrado te adopteren", zei Baptist tegen de verzamelde pers die pas op het laatste moment van de locatie op de hoogte was gebracht.
Belga
Ishtar werd ontvangen door de directeur van de zoo. De groep had een grote wenskaart bij en een foto (van de "peters en meters") voor de enige krokodil van de zoo, die vanaf vandaag officieel Julissi heet.

Soetkin onthulde samen met de directeur het nieuwe naambordje dat vooraf bedekt was met een Servische vlag. Ishtar heeft ook een bedrag geschonken waarmee de zoo 3 maanden eten voor Julissi kan betalen.