Gezien op tv?

< >
Koppen XL: Het perfecte lichaam

26/08/201423:56

VRT vod

Koppen XL: Het perfecte lichaam

26/08/201423:56

Koppen - 26/08/14 - Het perfecte lichaam! IJdel als we zijn, dromen we daar stiekem allemaal wel eens van. Nooit eerder waren er zoveel mensen die met een dieet starten of naar de fitness gaan. En niet alleen vrouwen doen het. Steeds meer mannen hebben er veel voor over. Het aantal heren dat zich een sixpack laat aanmeten door de plastisch chirurg groeit. Ook de bekende Britse tv-presentator Alex Brooker wil vermageren.

Poll

Nieuws in beeld

< >ALS Ice Bucket Challenge

< >
Ook dat nog

< >


Scherpgesteld: markante foto's uit binnen- en buitenland

26/08/201400:16

ma 25/08 - De staat Californië in de VS werd getroffen door een aardbeving. Die blijft niet zonder gevolgen voor de lokale wijnbouw. Vooral de streek van Napa Valley is bekend omwille van zijn wijnproductie. In verschillende wijnhuizen gaat een deel daarvan nu verloren.

ma 25/08 - In het noordoosten van de Indiase deelstaat Assam is de moesson volop aan de gang. In het regenseizoen dat voor goede oogsten en watervoorraden zorgt, komen elk jaar ook duizenden mensen om door overstromingen en aardverschuivingen.

AP

zo 24/08 - In Sydney vond de jaarlijkse Color Run plaats. Tijdens de looptocht van 5km krijgen de deelnemers om de kilometer een andere tint gekleurd poeder over zich heen.

Belga

zo 24/08 - Donkere regenwolken pakken zich samen boven de skyline van Manhattan (New York).

AP

zo 24/08 - Een Indische vrouw toont de restanten van een mortier, na een aanval in de buurt van de grens met Pakistan. India en Pakistan liggen in conflict over de regio Kashmir.

AP

Za 23/08 - Een man springt met gestrekte armen van een rots in het Ohrid-meer in Macedonië. Door het bloedhete weer zoeken de Macedoniërs rivieren en meren op voor wat verfrissing.

Belga

za 23/08 - Wij eten doorgaans een taart op onze verjaardag, maar deze panda viert haar achtste verjaardag met een lekkere wortel. Liang Liang brengt haar dagen door in het Panda Conservation Center in de nationale zoo van Kuala Lumpur in Maleisië.

AP

vr 22/08 - President Barack Obama neemt het ervan op vakantie op het eiland Martha's Vineyard, in de Farm Neck Golf Club in Oak Bluffs.

AP

do 21/08 - Sinds 1868 viert de wijk Camp Ground op Martha's Vineyard, in de staat Massachusetts, de 3e woensdag van augustus "Grand Illumination Night", om de zomer uit te zwaaien. De klassieke gevels worden dan met een overdaad aan papieren lampionnen behangen.

AP

wo 20/08 - Een jongen en zijn varken varen rond op een geïmproviseerd vlot in het oosten van China. Meer dan 20.000 mensen zijn er op de vlucht na dagenlange regenval.

Belga

di 19/08 - Ook koning Filip werd genomineerd voor de Ice Bucket Challenge. Voorlopig zijn er geen beelden van opgedoken, maar het officiële Twitterkanaal van het koningshuis heeft alvast deze veelbelovende foto getwitterd.

twitter.com/MonarchieBe

di 19/08 - De gevechtsvoertuigen van de Japanse grondtroepen trekken een rookgordijn op tijdens hun jaarlijkse schietoefening in Gotemba, ten zuidwesten van Tokio.

AP

ma 18/08 - Dit is geen job voor mensen met hoogtevrees. De hoogtewerkers poetsen de klok van de klokkentoren van het Palace of Westminster in Londen.

ma 18/08 - De politie wacht tot de traangaswolken wegtrekken in Ferguson, in de Amerikaanse staat Missouri. Het vreedzame protest tegen het gewelddadige politie-optreden vorig weekend ontaardde in rellen, waarna de agenten traangas gebruikten.

AP

zo 17/08 - In Brussel manifesteerden zo'n 4.500 mensen voor de Palestijnen in de Gazastrook. De manifestatie werd ondersteund door een aantal middenveldorganisaties, zoals Broederlijk Delen. Ook verschillende linkse politieke partijen liepen mee.

Belga

zo 17/08 - In de Maleisische hoofdstad Kuala Lumpur nemen honderden clowns deel aan het jaarlijkse Internationale Clownsfestival.

Belga

zo 17/08 - Indonesië viert zijn 69e jaar van onafhankelijkheid van Nederland. In Jakarta worden daarvoor spelen gehouden, waaronder paalklimmen naar een prijs op een staak die met olie is ingesmeerd.

AP

za 16/08 - Ex-Rode Duivel Jean-Marie Pfaff stond zaterdagochtend peren te verkopen op de markt van Sint-Truiden. "El Sympatico" wilde op die manier de Belgische fruitboeren een hart onder de riem steken. Pfaff verkocht in twee uur ruim 25 kisten peren, goed voor ongeveer 250 kg Belgisch fruit.

Belga

za 16/08 - Ook de Duitse hoofdstad Berlijn is de jongste dagen getroffen door hevige regenbuien.

Belga

za 16/08 - In de haven van Tilbury, 30 kilometer ten oosten van de Britse hoofdstad Londen, zijn vanochtend 35 mensen in een container aangetroffen. Een van de verstekelingen was overleden.

Belga

vr 15/08 - Kim Clijsters speelt een partijtje tafeltennis tijdens een bezoek aan het weekend- en vakantieopvangcentrum Jeronimo in Gent.

Belga

vr 15/08 - In de Bretoense stad Pleucadeuc vieren zij vandaag het “Tweelingenfeest”.

Belga

vr 15/08 - Bij een militaire oefening in bijzijn van de “Geliefde leider” Kim Jong-Un heeft Noord-Korea donderdag drie korteafstandraketten afgeschoten.

Belga

vrij 15/08 - In een bomvol stadion in Zuid-Korea heeft paus Franciscus een misviering opgedragen. Ruim 50.000 Zuid-Koreanen woonden de plechtigheid bij. De paus zal in totaal vijf dagen verblijven in het Aziatische land.

AP

do 14/08 - Tijdens een pauselijk bezoek worden er altijd veiligheidsmaatregelen genomen. Zo ook in Zuid-Korea, waar deze agent een oogje in het zeil houdt door een bedampt raam.

AP

do 12/08 - Een Palestijn heeft een schuilplaats gebouwd waar eens zijn huis stond. Zijn woonomgeving in de stad Beit Lahiya in het noorden van Gaza, waar hij ook een winkel had, is plat gebombardeerd.

AP

ma 11/08 - Een jongen loopt de trap af in Tripoli in Libië. Zijn huis staat in de nabijheid van een militaire basis. Sinds midden juli zijn er in Tripoli en Benghazi clashes tussen het leger en radicale groeperingen, waarbij al meer dan 220 mensen om het leven kwamen.

Belga

ma 11/08 - Vicente Cabanes wilde net de banderillas in de stier prikken bij een stierengevecht in de arena van Las Ventas in Madrid, maar is eventjes onvoorzichtig geweest.

AP

zo 10/08 - Vannacht staat de maan op zijn dichtste punt bij de aarde. Het fenomeen wordt ook wel "supermaan" genoemd. In Rio de Janeiro ziet dat er zo uit.

Belga

za 09/08 - Op het Maidanplein is het vandaag tot botsingen gekomen tussen activisten en inwoners van Kiev. Inwoners van de stad zijn het beu dat activisten blijven kamperen op het plein.

Belga

vr 08/08 - Twee prairiehonden verkennen hun nieuwe stek in de zoo in Dresden in Duitsland.

Belga

vr 08/08 - Aanhangers van de Turkse premier en presidentskandidaat Erdogan zwaaien met vlaggen tijdens een verkiezingsbijeenkomt in Ankara.

Belga

Vr 08/08 - Paralympiër Oscar Pistorius richt zich op de laatste dag van zijn proces tot de ouders van zijn vriendin Reeva Steenkamp. Hij wordt ervan beschuldigd haar te hebben vermoord.

AP

Vr 08/08 - Dreigende wolken boven Honolulu, want orkaan Iselle is op komst. Het zou de eerste keer in 22 jaar zijn dat Hawaii rechtstreeks te maken krijgt met een orkaan.

AP

do 07/08 - Een jongen mag het wassen beeld van tieneridool Selena Gomez kussen dat onthuld werd bij Madame Tussauds in New York.

Belga

do 07/08 - Oekraïense raketten worden afgevuurd richting pro-Russische rebellen in Donetsk.

Belga

wo 06/08 - Een Palestijn meet de schade op na een bombardement van voor het staakt-het-vuren. De wapens zwijgen voorlopig in Gaza, maar rechtstreekse gesprekken tussen Israël en Hamas zijn er nog niet.

Belga

wo 06/08 - Japan herdenkt vandaag de 69e verjaardag van de atoombom, die in 1945 Hiroshima verwoestte. De aanval kostte destijds het leven aan 140.000 mensen.

Belga

di 05/08 - Ultra-orthodoxe joodse jongeren klimmen tegen een muur op om beschietingen te kunnen bekijken in Jeruzalem.

AP

ma 04/08 - Op verschillende plekken in België zijn er herdenkingen gehouden voor de Eerste Wereldoorlog. In Bergen vond op de militaire begraafplaats van Saint-Symphorien een Britse herdenking plaats.

Belga

ma 04/08 - Twee dagen na de verwoestende aardbeving, in de Chinese provincie Yunan, hebben reddingswerkers vanmorgen een man levend vanonder het puin gehaald.

Belga

Scherpgesteld: markante foto's uit binnen- en buitenland

26/08/201400:16

De staat Californië in de VS werd getroffen door een aardbeving. Die blijft niet zonder gevolgen voor de lokale wijnbouw. Vooral de streek van Napa Valley is bekend omwille van zijn wijnproductie. In verschillende wijnhuizen gaat een deel daarvan nu verloren.Meest bekeken

< >
flandreinfo.be

Plus d'infos

< >

flanderninfo.be

Weitere nachrichten

< >

flandersnews.be

More reports

< >