Gezien op tv?

< >
"Ik wou het gevoel na een onenightstand in beeld brengen"

20/08/201421:42

VRT vod

"Ik wou het gevoel na een onenightstand in beeld brengen"

20/08/201421:42

Gezien op tv? - Zes maanden lang portretteerde fotografe Julie Scheurweghs zichzelf in de kleren van de mannen met wie ze een onenightstand had. De foto's zijn nu te zien in de tentoonstelling "The morning after" in Hotel Bloom in Brussel. In "Hotel M" op Eén legt Julie uit wat de bedoeling van haar bijzondere fotoreportage is.

ALS Ice Bucket Challenge

< >
Nieuws in beeld

< >

Marieke Vervoort: "Alles voor het goede doel"

20/08/201414:55

VRT vod

Marieke Vervoort: "Alles voor het goede doel"

20/08/201414:55

Binnenland - Rolstoelatlete Marieke Vervoort zet zich ook in voor ALS. Ze gaat de Ice Bucket Challenge aan. Johan Boskamp krijgt de eer de emmer ijswater over haar uit te gieten. Marieke nomineert Rob Vanoudenhove, Lieve Bullens en Piet den Boer. Zij laten zich ook meteen verrassen door een koude douche.
Ook dat nog

< >


Scherpgesteld: markante foto's uit binnen- en buitenland

20/08/201415:03

wo 20/08 - Een jongen en zijn varken varen rond op een geïmproviseerd vlot in het oosten van China. Meer dan 20.000 mensen zijn er op de vlucht na dagenlange regenval.

Belga

di 19/08 - Ook koning Filip werd genomineerd voor de Ice Bucket Challenge. Voorlopig zijn er geen beelden van opgedoken, maar het officiële Twitterkanaal van het koningshuis heeft alvast deze veelbelovende foto getwitterd.

twitter.com/MonarchieBe

di 19/08 - De gevechtsvoertuigen van de Japanse grondtroepen trekken een rookgordijn op tijdens hun jaarlijkse schietoefening in Gotemba, ten zuidwesten van Tokio.

AP

ma 18/08 - Dit is geen job voor mensen met hoogtevrees. De hoogtewerkers poetsen de klok van de klokkentoren van het Palace of Westminster in Londen.

ma 18/08 - De politie wacht tot de traangaswolken wegtrekken in Ferguson, in de Amerikaanse staat Missouri. Het vreedzame protest tegen het gewelddadige politie-optreden vorig weekend ontaardde in rellen, waarna de agenten traangas gebruikten.

AP

zo 17/08 - In Brussel manifesteerden zo'n 4.500 mensen voor de Palestijnen in de Gazastrook. De manifestatie werd ondersteund door een aantal middenveldorganisaties, zoals Broederlijk Delen. Ook verschillende linkse politieke partijen liepen mee.

Belga

zo 17/08 - In de Maleisische hoofdstad Kuala Lumpur nemen honderden clowns deel aan het jaarlijkse Internationale Clownsfestival.

Belga

zo 17/08 - Indonesië viert zijn 69e jaar van onafhankelijkheid van Nederland. In Jakarta worden daarvoor spelen gehouden, waaronder paalklimmen naar een prijs op een staak die met olie is ingesmeerd.

AP

za 16/08 - Ex-Rode Duivel Jean-Marie Pfaff stond zaterdagochtend peren te verkopen op de markt van Sint-Truiden. "El Sympatico" wilde op die manier de Belgische fruitboeren een hart onder de riem steken. Pfaff verkocht in twee uur ruim 25 kisten peren, goed voor ongeveer 250 kg Belgisch fruit.

Belga

za 16/08 - Ook de Duitse hoofdstad Berlijn is de jongste dagen getroffen door hevige regenbuien.

Belga

za 16/08 - In de haven van Tilbury, 30 kilometer ten oosten van de Britse hoofdstad Londen, zijn vanochtend 35 mensen in een container aangetroffen. Een van de verstekelingen was overleden.

Belga

vr 15/08 - Kim Clijsters speelt een partijtje tafeltennis tijdens een bezoek aan het weekend- en vakantieopvangcentrum Jeronimo in Gent.

Belga

vr 15/08 - In de Bretoense stad Pleucadeuc vieren zij vandaag het “Tweelingenfeest”.

Belga

vr 15/08 - Bij een militaire oefening in bijzijn van de “Geliefde leider” Kim Jong-Un heeft Noord-Korea donderdag drie korteafstandraketten afgeschoten.

Belga

vrij 15/08 - In een bomvol stadion in Zuid-Korea heeft paus Franciscus een misviering opgedragen. Ruim 50.000 Zuid-Koreanen woonden de plechtigheid bij. De paus zal in totaal vijf dagen verblijven in het Aziatische land.

AP

do 14/08 - Tijdens een pauselijk bezoek worden er altijd veiligheidsmaatregelen genomen. Zo ook in Zuid-Korea, waar deze agent een oogje in het zeil houdt door een bedampt raam.

AP

do 12/08 - Een Palestijn heeft een schuilplaats gebouwd waar eens zijn huis stond. Zijn woonomgeving in de stad Beit Lahiya in het noorden van Gaza, waar hij ook een winkel had, is plat gebombardeerd.

AP

ma 11/08 - Een jongen loopt de trap af in Tripoli in Libië. Zijn huis staat in de nabijheid van een militaire basis. Sinds midden juli zijn er in Tripoli en Benghazi clashes tussen het leger en radicale groeperingen, waarbij al meer dan 220 mensen om het leven kwamen.

Belga

ma 11/08 - Vicente Cabanes wilde net de banderillas in de stier prikken bij een stierengevecht in de arena van Las Ventas in Madrid, maar is eventjes onvoorzichtig geweest.

AP

zo 10/08 - Vannacht staat de maan op zijn dichtste punt bij de aarde. Het fenomeen wordt ook wel "supermaan" genoemd. In Rio de Janeiro ziet dat er zo uit.

Belga

za 09/08 - Op het Maidanplein is het vandaag tot botsingen gekomen tussen activisten en inwoners van Kiev. Inwoners van de stad zijn het beu dat activisten blijven kamperen op het plein.

Belga

vr 08/08 - Twee prairiehonden verkennen hun nieuwe stek in de zoo in Dresden in Duitsland.

Belga

vr 08/08 - Aanhangers van de Turkse premier en presidentskandidaat Erdogan zwaaien met vlaggen tijdens een verkiezingsbijeenkomt in Ankara.

Belga

Vr 08/08 - Paralympiër Oscar Pistorius richt zich op de laatste dag van zijn proces tot de ouders van zijn vriendin Reeva Steenkamp. Hij wordt ervan beschuldigd haar te hebben vermoord.

AP

Vr 08/08 - Dreigende wolken boven Honolulu, want orkaan Iselle is op komst. Het zou de eerste keer in 22 jaar zijn dat Hawaii rechtstreeks te maken krijgt met een orkaan.

AP

do 07/08 - Een jongen mag het wassen beeld van tieneridool Selena Gomez kussen dat onthuld werd bij Madame Tussauds in New York.

Belga

do 07/08 - Oekraïense raketten worden afgevuurd richting pro-Russische rebellen in Donetsk.

Belga

wo 06/08 - Een Palestijn meet de schade op na een bombardement van voor het staakt-het-vuren. De wapens zwijgen voorlopig in Gaza, maar rechtstreekse gesprekken tussen Israël en Hamas zijn er nog niet.

Belga

wo 06/08 - Japan herdenkt vandaag de 69e verjaardag van de atoombom, die in 1945 Hiroshima verwoestte. De aanval kostte destijds het leven aan 140.000 mensen.

Belga

di 05/08 - Ultra-orthodoxe joodse jongeren klimmen tegen een muur op om beschietingen te kunnen bekijken in Jeruzalem.

AP

ma 04/08 - Op verschillende plekken in België zijn er herdenkingen gehouden voor de Eerste Wereldoorlog. In Bergen vond op de militaire begraafplaats van Saint-Symphorien een Britse herdenking plaats.

Belga

ma 04/08 - Twee dagen na de verwoestende aardbeving, in de Chinese provincie Yunan, hebben reddingswerkers vanmorgen een man levend vanonder het puin gehaald.

Belga

zo 03/08 - Een jongetje poseert voor de voormalige residentie van de Russische tsaren in Sint-Petersburg. Daar wordt een ceremonie gehouden ter herdenking van WOI.

Belga
Belga
AP

vr 01/08 - Een gemaskerde vrouw loopt mee in een parade ter ere van de patroonheilige van de stad San Salvador in El Salvador.

Belga

vr 01/08 - Her en der zijn er betogingen tegen het geweld in Gaza. Deze vrouw roept slogans tijdens een manifestatie in Londen.

Belga

vr 01/08 - Het overlijden van koningin Anne van Bretagne op 31 juli 1614 is gisteren herdacht met een groot klank- en lichtspektakel voor het Bretoense parlementsgebouw in Rennes.

Belga

vr 01/08 - Burgemeester Demeyer van Luik (PS, rechts) bezoekt de tentoonstelling “Liège dans la tournmente” (De kwelling van Luik). De tentoonstelling maakt deel uit van een reeks evenementen naar aanleiding van honderd jaar WOI.

Belga

vr 01/08 - Deze jaguar is een van de uitschieters van het jaarlijkse bloemenfestival in de Colombiaanse stad Medellin.

Belga

do 31/07 - Duizenden Marokkanen komen samen bij het koninklijke paleis in Rabat voor de verjaardag van de troonsbestijging van koning Mohamed VI.

Belga

Scherpgesteld: markante foto's uit binnen- en buitenland

20/08/201415:03

Een jongen en zijn varken varen rond op een geïmproviseerd vlot in het oosten van China. Meer dan 20.000 mensen zijn er op de vlucht na dagenlange regenval.Meest bekeken

< >
flandreinfo.be

Plus d'infos

< >

flanderninfo.be

Weitere nachrichten

< >

flandersnews.be

More reports

< >