De verkiezingen van 25 mei liggen een jaar achter ons, de Vlaamse en federale regering zijn meer dan een halfjaar aan de macht. Tijd voor een terugblik: elke dag laten we een Vlaamse partijvoorzitter en enkele commentatoren aan het woord, over wat de regeringen al bereikt hebben, of net niet. En we selecteerden de opmerkelijkste beelden van toen.


Wat als de miljoenen toeristen in Brugge bleven?

24/05/201513:48

VRT vod

Wat als de miljoenen toeristen in Brugge bleven?

24/05/201513:48

Het journaal 1 - 24/05/15 - In Brugge drijft er een bijzonder huis op het water. Het is één van de 14 projecten die passen in de "Triënnale" van Brugge. De centrale vraag aan de kunstenaars was: wat zou er gebeuren als de 5 miljoen toeristen die jaarlijks komen, ook blijven in de stad?


Nieuws in beeld

< >


God is weer springlevend in Europa, maar in vele talen en vormen. Migratie en globalisering hebben het oude continent een nieuwe religieuze injectie gegeven, maar tegelijk het religieuze landschap veel diverser ingekleurd. Bert De Vroey gaat op zoek naar de nieuwe stromingen, uitingen en uitdagingen van geloof en godsdienst in Europa.

Gezien op tv?

< >


Iets gemist afgelopen week?

< >Vuurgevecht tussen politie en drugskartel speelt zich af voor camera

23/05/201508:01

VRT vod

Vuurgevecht tussen politie en drugskartel speelt zich af voor camera

23/05/201508:01

Buitenland - In Mexico zijn een 40-tal doden gevallen bij een groot vuurgevecht tussen de politie en leden van een drugskartel. Een cameraploeg was erbij op het moment van het vuurgevecht.Que pasa, Venezuela?

< >


Ook dat nog

< >
Meest bekeken

< >
flandreinfo.be

Plus d'infos

< >

flanderninfo.be

Weitere nachrichten

< >

flandersnews.be

More reports

< >